tabs

✿Followers✿

21 August 2010

Memories of SMKT (form6)



Masa blajar kat u nie lain rasa die denga blaja sekolah dulu.... dua2 ade part2 yang seronok... hehe.. nie just nak cite cikit la sal waktu sekolah2 dulu....... yang paling x dapat dilupakan mase form6 la.... mase f1-f5 tu lain cikit ase die sbb mase tu ‘perasaan xnak sekolah’ dah membuak2 mase tu.. hehe atas nasihat abOh ku yang tersayang, masuk lah form6... ade hikmahnye sebenarnye..... mase f6 lain sangat... sbb dah xde lagi perasaan xnak sekolah tu datang... mase last2 skola tu ase sayang je nak tinggalkan sekolah tu huhu... huHu... hm, skarang jom imbas kembali zaman2 sekolah f6 tahun 2006-2007...


~jiHa~wana~ma~

Mase f6 nie lah my bfF.... hehe... n xsangka jugak tiga2 dapat masuk u yang same UUM yang ter’sayang’ haHa.... n xsangka jugak tiga2 dapat duk dibawah sains kuantitatif.... n xsangka jugak dapat course same ngan jiHa ~statistik inDustri~.. wana plak ~matematik Perniagaan~.. dulu kat skola kite kiteorg slalu balik lewat dari org lain.. hehe xthu la nape~ suka buang mase kot hehe... tp best la, banyak jugak kenagan manis n pahit kat skola nie.... pape pn, sume tu dapat bagi pengajaran kat kite, n pengajaran tu la yang leh kite jadikan pengajaran dalam hiDup kite~
To ~wana~ n ~jiha~....... i miss u so much~ ◕‿◕ heHe.....
p/s: nnt ade mase ak upload gambar kat smkT..



(6 atas venus )

~pija~wahida~wana~nisah~aida~khadija~aini~ila~samila~ja~ma~aina~__~ecah~emma~syatila~jiha~
~khairi~safuan~alif~tan~cikguAbu~onnie~ayie~atau~zairul~

::....This is my class member....::

5 comments:

MiSs FaRA said...

xsangka plak same kos dgn akakku... hehe

booba_sororo said...

yang tu xbole xsangka haha.... sbb akku la ku pilih kos2 nie hehe

G-hA KaWaii said...

hahhhaa..btol2..tmasuk jiran dia gak pilih kos y sama..

G-hA KaWaii said...

hahhhaa..btol2..tmasuk jiran dia gak pilih kos y sama..

G-hA KaWaii said...
This comment has been removed by the author.