tabs

✿Followers✿

10 January 2012

Penat: Sibuk memanjang

Alhamdulillah.
Dah selesai pun exam Sampling Techniques tadi. Yess!!

Tapi, soalan yang keluar memang same macam soalan tahun-tahun lepas. Huh! Nasib ade buat sikit-sikit latihan tu. Tak tahu lah nak kate ok ke tak exam tadi. Yang penting aku dah cube yang terbaik. Macam nasihat kawan aku Tina "Pape pun result nanti, ko dah try the best" hehe.. Memang betul sangat apa yang dia cakap, aku dah cuba buat yang sebaik mungkin. Thanks for the advice my friend.

So, exam seterusnya 19 hb Januari 2012. Lambat lagi, masa yang ada nie aku nak kena habiskan buat lesen motor dan kereta. Dah berminggu-minggu tangguh sebab terlalu sibuk. huhu. Baru-baru ni pun aku tolong akak aku kerja, kerja biasa-biasa je, key in data dalam SPSS. Tak susah kerjanya, tapi sedikit penat otak lah sebab terlalu banyak nombor haha.. Apa-apa pun berbaloi, aku dibaya RM1.50 untuk satu questionnaire. Berapa banyak questionnaire tu biarlah aku sahaje yang tahu hihi.. Tapi memang ber'pinor' la biji mata~ macam dalam gambar ni ha~
Haha. pening-pening. Esok kena siapkan database sebab 11 hb ade presentation. Pelik je, student lain ade yang dah balik rumah pun, tapi aku? Still ade presentation lagi. Tak ape lah, carry mark tu. Hehe, kali nie aku mintak Najihah Aha yang present! bukan ape, untuk asah soft skill jugak kan. Kalau ada pengalaman, lagi senang keje kita masa depan nanti. So Najihah Aha, waktu sekarang ni lah kita nak cari pengalaman. Jangan risau ok, aku akan tolong ko dari A ke Z. yang macam aku cakap tadi ^____^ hm, oke lah. Sampai sini je dulu~

Salam oulz~

5 comments:

nur said...

Wa.. Sure masyukk tu kan..

Ca Cik Duyung said...

xsuka presentation..hihi..

malu.. :P

Miss FaRA said...

xde tag akakku pon :(

sabry oppa said...

nice ") nice ") like :) like :)

http://shaberry92.blogspot.com/2012/02/happy-birthday-poblack-b-zingersecret.html

http://sabryoppa.blogspot.com/2012/02/ketika-dating-kali-pertama.html

jal said...

datang godek2 blog ni & sempat follow sekali...
jemput datang & follow balik....
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/entry-tak-de-tajuk.html