tabs

✿Followers✿

03 May 2010

finish editing my blog header..

harini nak jugak luangkan masa nak edit blog before my last exam... last exam 6hb, maknanya ade lagi 2hari nak study ++nak packing barang yang banyak kat bilik ni.. huh!! ntah sempat ke x jer.. excited pnyer pasal, so edit la.. buat pnyer buat sampai pening kepala sbb keliru nak pilih warna yang sesuai tul header blog nie.. ingat nak buat theme "bulat" sbb i like bulat.. hehe so, choose la polka dot as my background tuk header... sume wat sendiri.. maklum la.. baru belajar.. hope my blog header dapat menarik minat korang tuk bace blog booba_sororo nie..


bila dah siap baru ade semangat nak tulis blog sokmo.. hehe... so wish me luck.....

2 comments:

MiSs FaRA said...

Wow... I'll be your die-hard-fan. I like Booba and Sororo. Both are moron!!

booba_sororo said...

wahaha... i'm totaly agree.. both of them are moron!!!