tabs

✿Followers✿

04 May 2010

my sister convocation ..

hehehe... pic nie sengaje di ambil.... saje2... suka tgk pic nie sbb sweet je... tp pic yg kene tium tu muka nampak malu2 je.. hee. yela.. sume dok tgk kite ambk gmbar.. mesti la malu.. haa... nie mase aku sem 3... skarang akk aku nie tgh ambik master.. kat u yang same gak... so hari2 leh jumpe.. hee.... best la dah konvo... thun depan isyaAllah die konvo master plak.... aku nie jugak yang x konvo2 lg.... haaaa... xpe sabo ma... hee... ape yang sedih mase nie ---hujan-- hurm.. tp nasib la hujan xlebat sangat.... dapat la capture pic cikit2... heee.... ak pn ape lg... menyibok la... haha....



nie mase menunggu akak aku d luar dewan mas... lame giler tunggu ms nie... dengan hujan lebatnyer.... sempatlah nak ambik gambar bersama bunga yang bukan hak milik ku... heee....

cantik bunga tu.... bilalah aku nak konvo nie... leh dapat bunge.. heee

2 comments:

MiSs FaRA said...

Thanks for this entry. Suke sangat... Mention pasal konvokesyen ni, mmg time tu hujan lebat, sesak sangat orang kat dewan Mas... huhu. Nasib baik la ade korang semua yang happeningkan suasana. Thanks....

Noorfarizan said...

bunga tahi ayam leh?