tabs

✿Followers✿

30 December 2011

30 Dec 2011

Esok exam???? waa... xready lagi nak exam.. ape lah aku nie... Tapi harap2, malam nie cukup masa untuk aku stydy dari awal sampai akhir~ hihi ❤❤

Aktiviti hari nie?? xde watpe pn... study pun tak. Tapi td aku layan Movie Ombak Rindu... huhu sedih jugak la... Tapi xsedih cam drama Korea "It's okay, Daddy's girl" laa... cite ni mmg sedih tahap ape lah entah... sampai aku xsanggup nak tengok untuk kali kedua hehehe.. ❤❤

Ok la, dah maghrib nie~ len kali aku update lg...

•.¸¸.•´¯`•..•´¯`•.¸¸.•. Shhhhh quiet everyone study!!! •.¸¸.•´¯`•..•´¯`•.¸¸.•.

Salam oulz!

1 comment:

Zamani said...

terbang melayang dr blog & mendarat kat sini :) jemput sggh ke blog :)