tabs

✿Followers✿

20 March 2012

JOM JOIN BLOGLIST BEN ASHAARI .. CEPAT !

Salam semua..

Aku suka join2 ni.. Pada yang tak tahu tu, jom lah join sekali.... Nak tahu lebih lanjut, pegi je kat link ni BEN ASHAARI..


So segmen ni mintak kita cerita sedikit sebanyak tentang kenapa kita berblog ni. So saje lah nak cuba ni, best jugak... Ok2 jom kite becerita..

Tujuan nya join blog ni suka-suka saje. Tapi bila dah lama join blog ni, semakin berminat pulak untuk menulis. Kalau nak ikutkan aku ni bukan lah orang yang suka menulis and membaca, tapi tak tahu la kenapa bila berblog ni perasaan dia best je.

Kadang tu macam-macam idea ada dalam kepala, tapi bila tiba masa nak tulis, bluurr........ hehe biasa lah tu kan..

Dulu aku berblog ni sebab nak improve English, terutama dalam writing and spelling. Maklumlah kalau English teruk susah jugak nak bekerja nanti. Tapi sejap tetapkan nak tulis dalam English, jadi jarang update blog. Sebab?? Sebab nak kena fikir dulu ayat yang nak kena tulis.. hihi!
Then, tulis dalam BM jugak akhirnya. Kadang-kadang tulis jugak dalam English. hihi.

Sekarang, berblog ni tujuannya lebih kepada menceritakan aktiviti harian aku. Kadang-kadang orang mesti fikir, ada ke orang nak baca? xpe aku xkesah. Yang penting kepuasan diri tu sendiri bila dah dapat tulis blog.
Seronok!!..

Ok la, xmo tulis panjang2~

Akhir sekali.. BEN ASHAARI mmg best!

^_^ SALAM ^_^

5 comments:

Syida Muhajir said...

Salam perkenalan. kita dari segmen yang sama. Jemput ke blog syida. http://syidaismyname.blogspot.com BW and follow here

are_lin@yu said...

Thniah tersenarai dlm bloglist abg ben..salam kenal..ayu..;-)

Fa-zlyn said...

hye fa jalan2 kt sini yer..
jemput datang ke rumah yer..
http://citerkumrsfaz.blogspot.com/

Miss FaRA said...

sape ben ni?

Norfaidatul Akma said...

Terima Kasih..