tabs

✿Followers✿

22 March 2012

Rain drop falling from the sky ^^

Assalamualaikum.

Selamat pagi. Entry ni sebenarnya nak cerita pasal hujan semalam. Tajuk tu di'petik' dari lirik lagu salah seorang artis You Tube. Sweet je lagu dia. Nnt lah update sal lagu tu.

Semalam disebabkan Yani cuti, so kena lah balik sendiri. Malangnya dah nak dekat balik tu hari dah nak hujan. Masa kiteorang keluar dari pejabat tu tak hujan lagi. Dalam perjalanan tu dah mula hujan. Xpasal2 basah lejut kiteorang. Sampai2 kat bus stop, tunggu teksi plak bukan main lama. Haisshhh.... Dekat 6.30 baru la sampai rumah. dengan basahnya, maklumlah kami dua orang, payung pulak ada satu je. Masa tu masing-masing hanya fikit nak selamatkan beg je, badan basah tak pe. haha.


Malam tadi mula la rasa nak demam. Same with jiha. hehe

So ni nak tunjuk picture yang kiteorang sempat snap mase tengah tunggu bus dalam keadaan basah kena hujan haha.

Tapi gambar nya tak nampak macam basah kena hujan pun. haha
Tak caye? ok ni gambarnya.

Sampai juling-juling mate haha

Basoh kaki suor ni ha.. Kaki penuh pasir huhu.

Gambar yang last ni saje je duk capture. Haha bosan tunggu teksi lama sangat semalam. haha

Ok la bai~
Salam.

2 comments:

CikFi said...

comel mata tu ^_^


terjah sini dari segment yg sama

http://hatinufid.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ben-ashaari-cepat.html

Norfaidatul Akma said...

Terima kasih ^^