tabs

✿Followers✿

22 March 2012

Yes!

Salam.

Hehe hari ni terkejut sikit la.. Sebab b

aru-baru ni ada join segment BEN ASHAARY. Ni baru kali ke-2 join. So ni entry segment aku. KLIK SINI. Tau ape yang jadi?? blog aku dah di follow oleh BEN ASHAARY...!!! haha.. bukan ape? Aku suka baca blog dia ni sebab banyak info2 menarik. Seronok membaca. Aku tahu tentang BEN ASHAARY ni pun melalui blog Lyssa Faizureen. Dua blogger ni memang fav aku. Hari2 nak tgk update mereka yang terbaru.

Hm kalau ikutkan aku ni xpandai sangat nak ber'blog ni. Atas bantuan mereka-mereka ni la aku dapat nasihat-nasihat tentang ber'blog ni. hehe.
Ok gambar ni saje je nak tunjuk..!! kiki... suka2~ Ok la... Stakat ni je dulu k... Pasni kena rajin update blog. hehe. Salam~

4 comments:

dyabunga said...

best nye blogger otai follow dia

Norfaidatul Akma said...

hehe Terima kasih.. ^^

Miss FaRA said...

sape ben ashari ni?

Norfaidatul Akma said...

Ben Ashari ni antara blogger yang femes la gitu hehehehe~ i like~