tabs

✿Followers✿

24 November 2012

Strawberry, Fresh from Cameron

Assalamualaikum.

HAri ni aku tidur lambat sikit. kenapa? Sebab tadi dah tertido lame. haha jaga2 je dah pukul 10.30.  Apa nak jadi ma oii.. hehe

Tapi Alhamdulillah la aku jaga. sebab ada rezeki nak datang. hehe.

Jiran bilik aku baru balik dari Cameron. Apa lagi mesti la ada bawak buah tangan.  Ingat jugak dia kat aku and rumet aku.

Ni dia.

SedapnYa. Tq Mas :)

Gambar tu baru je tadi ambil, atas tilam aku la of course,  Tapi strawberry nya dah habis.  Bak kata rumet aku, tak boleh makan lewat2. nanti busuk. haha. Rumet aku lagi best, dia makan dengan Nutella.  Dia peminat teger chocolate yer. haha

And tak lupa jugak Mas ada bagi kiteorang keychain. Tapi x ambik gambar pun. Lain kali lah. hehe

Ok la semua.  I'm happy today.  May your day is always blessed by Allah s.w.t

6 comments:

NJihe.am said...

Salam* best makan strawberry di Cameron, done follow: http://studioous.blogspot.com/

NURSHAHIRA SAIDATUL HASNA said...

sedapnya!!!

ammelia yusoff said...

besar nya stoberi!

fifie said...

Strawberry memang best makan celup dengan coklat yang dicairkan. Lazatttt.

Btw, salam kenal follow here :)

farhan irfan said...

heheheh vanila coklat,, strawberry coklat sedapp punya anyway done follow http://supermonitor99.blogspot.com/

Cik Fie said...

sedap :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/