tabs

✿Followers✿

24 September 2011

Hari ini dan semalam ^____^

Assalamualaikum....

Hari ni n semalam aku berjaya isikan masa dengan beberapa aktiviti, daripada duk mengadap laptop berFb je, baik g jalan :)


Semalam memang fun giler. Semalam hari aku n jiha keluar jalan2~ memang seronok... Sbb pe seronok?? sebab kiteorang pegi karoke......... ^____^

Waahh sangat memuaskan hati, duit pn melayang, tp xpe janji seronok.... :) Kiteorang nyanyi 20 buah lagu, mcm2 lagu la.. Yang paling best aku dapat nyanyi lagu Joget Pahang! Maklum lah sekarang kan dah jauh dari Pahang hihi....

Tapi sebelum tu kiteorang sempat makan dulu kat Restoran lalat(bukan nama sebenar).. Ada lah kisahnya sal restoran nie, nnt aku cite len.. Makan memang sedap.. Menu: Nasi putih, tomyam campur, ayam gajus, lala masak thai n ulam beserta sambal belacan... Pehhh! Memang sedap laa..

Hari nie plak, jiha ajak aku makan kat MISC, maklumlah rindu kan makanan kat situ.. hihi InsyaAllahsem nie kiteorg akan pergi makan di setiap DPP kat UUM nie :)

So alang2 dah sampai MISC, pegi lah jumpe membe sekolah mase f6 aku dulu ADILAH.
Then kiteorang duk lepak kat tasik dekat2 situ la, tp agak mengecewakan tasik dah xseperti dulu.. Xcantik, nthlaa, maybe masih dalam proses nak cantikkan semula kot.
Tp pape pn memang seronok bila kiteorang bertiga dah jumpe, mcm2 lah berborak...

Ok lah setakat nie... Memang penat kalo nak tulis panjang2 hehe.... Next time pulak k :)

Salam all ^____^

1 comment:

tieqka said...

karoke !^^ my h0by 2 ..but l0ng time didnt go..huhu